כאבים חזקים בבטן התחתונה וצריבה מחובר לשירותים וסובל מאוד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/02/2024 | 18:25 | מאת: ר.פ

אחרי 4 ימים שבעלי לוקח ciprodex 500 mg הוא סובל מכאבים בבטן התחתונה בישבן, יש לו צריבה וקשה לא לשבת וללכת הוא צמוד לשירותם וסובל. תוצאות בדיקת תרבית מיום 15.2.2024 היו 1. Presumpt. fast ID 1 + צמחו קוקים גרם Urine culture >100000CFU\ml איך מקילים עליו? לשתות הרבה מה? האם האטביוטיקה ציפרודקס מתאימה מדוע היא עדיין לא עוזרת תודה רבה

שלום ר.פ, 1. שתיה מרובה עשויה להקל על מצבו של בעלך. 2. בנוגע ל'ציפרודקס', יתכן מאד שהיא לא התרופה המתאימה לזיהום המשוער בדרכי השתן שממנו הוא סובל, ושברשימת האנטיביוטיקות שתקבלו עם זיהוי החיידק (שצמח בתרבית השתן שלו) תהיינה תרופות מתאימות יותר. הרבה בריאות אפי

19/02/2024 | 22:54 | מאת: ר.פ

ד"ר אפרים הלפרין שלום מודה לך מאוד על תשובתך המהירה והעניינית. כל טוב

הרבה בריאות

מנהל פורום מחלות זיהומיות