האם צריך לבדוק משהו אחרי זה ! בן 25

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/02/2024 | 10:23 | מאת: יוסי

ב9 ימים האחרונים חוויתי את הכאב גרון הכי חזק שחוויתי מעודי. קושי עצום עד כדי אי אפשר לבלוע כוס מים זה התחיל מיום אחד בודד של חום 39 ואחרי זה רק כאב גרון כתסמין יחיד למשך 9 ימים (עשיתי בדיקה ביתית לחיידק, קורונה, ושפעת שיצאה שלילית) . כעת בבוקר זה עבר כמעט לחלוטין. ב90% האם עליי לבצע בדיקות מיוחדות אחרי אירוע כזה, או שהיית פשוט ממשיך בחייך בגלל שזה עבר? הסיבה שחשבתי לבצע בדיקות מיוחדות היא בגלל שבאמת היה מדובר באירוע קיצוני של כאב קיצוני ברמה של דמעות ובכי

שלום יוסי, לו לי היה קורה משהו דומה לזה שתואר בשאלתך לא הייתי טורח לעשות ברור לאחר שהוא חלף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות