אכילה במסעדה בחוץ בזמן התקררות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/02/2024 | 15:29 | מאת: שואלת

שלום ד״ר הלפרין, אני אצטרך (לצורך מפגש שתוכנן מראש) להיות במסעדה ולאכול בחוץ בזמן שאני מקוררת כרגע עם שיעול וכאב גרון. האם זה בעייתי לאכול בחוץ בזמן הזה מבחינת איידס או הפטיטיס? הכל כמובן בהנחה שחלילה נגיפים עלולים להגיע לאוכל דרך מי שהכין אותו…. והאם יש עדיפות לאכול דוקא אוכל חם ומבושל? תודה רבה!

18/02/2024 | 21:29 | מאת: קובי

לשואלת: למה מגיע לבאי המסעדה להדבק ממך? אם את חולה הישארי בבית.

שלום שואלת, 1. אין זה סביר להידבק ב'איידס', 'הפטיטיס B' או 'הפטיטיס C'ממזון במסעדה. 2. לעומת זאת, הדבקה ב'הפטיטיס A' היא אפשרית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות