הידבקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/02/2024 | 21:29 | מאת: יעל

שאלה תיאורטית נניח ולבן זוג יש פפילומה . ואני יורדת לו כשהוא עם קונדום בשום שלב הפה שלי לא נוגע ישירות באיבר שלו אך ורק בקונדום. אבל נניח שהוא שם את ידו באיבר המין באיזור שאולי יש פפילומה ואז שם לרגע את היד על הקונדום שאיתו הפה שלי כן בא במגע (רק עם הקונדום) האם אני יכולה להידבק בפפילומה דרך הקונדום? זא שהוא העביר פפילומה מהיד שלו לקונדום ואני יכולה להידבק מהקונדום?

שלום יעל, הדבקה בנגיף ה'פאפילומה' במהלך אירוע כמו זה המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות