קורונה תסמינים גם לאחר 5 ימים האם עדיין מדבקת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/02/2024 | 15:22 | מאת: ליאת

לפני שבוע התחילו תסמינים נבדקתי אחרי יומיים ונמצאתי חיובית אתמול 6 ימים אחרי התחילו כאבי שרירים עדיין חלשה והיום ביצעתי בדיקה נוספת ויצאתי חיובית. האם יכול להיות שגם שבוע אחרי מתחילים תסמינים נוספים של הקורונה?עד מתי יכול להימשך ככה ועד מתי אני נחשבת מדבקת ויכולה לחזור לעבודה?

שלום ליאת, 1. כאבי שרירים יכולים להופיע גם במהלך המחלה. 2. מבחינה רפואית את מפסיקה להיחשב כמדבקת לאחר ששתי בדיקות 'קורונה', שנעשות בשני ימים שונים, הן שליליות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות