חרדהההה ממש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/02/2024 | 14:00 | מאת: עינת

קיימתי יחסים מין מוגנים עם קונדום. רק ואגינליים. מה הסיכוי שנדבקתי ממנו באיזשהו מחלת מין? האם עגבת או קונדילומה או פפילומה יכולה לעבור אליי אחרי שבועיים למרות הקונדום? אני אחרי שבועיים מהמקרה וקצת מעקצץ לי מגרד לי. האם יכולים להופיע לי קונדילומה או פפילומות כבר אחרי שבועיים או שמרבית הסיכויים שאני רואה בלוטות חלב /שומן ושזה תמיד היה ? האם זה נפוץ שפצעי עגבת או קונדילומה צצים אחרי שבועיים ממגע מוגן? אני ממש בחרדה

שלום עינת, הסיכוי נמוך, וסביר יותר שהעקצוץ/גירוד המתואר בשאלתך נגרם מסיבה אחרת (והוא ל א ביטוי לעגבת או ל'קונדילומה'). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות