הידבקות בנגיף בעבודה ב Cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/02/2024 | 09:33 | מאת: מירי

שלום אני עובדת בגני ילדים כמחליפה כך שאני מסתובבת לפני כחודשיים בדקתי cmv ואין לי נוגדנים עכשיו אני נורא מפחדת להידבק אני נחשפת להמון ילדים ואני כל הזמן שוטפת ידיים אחרי מגע איתם ומאוד נזהרת. הבעיה זה כשילד משתעל עליי פתאום לפנים טני לא יכןלה לעשות שום דבר נגד זה. האם שיעול או עיטוש מספיק להדבקה? מה אני יכןלה לעשות בנידון?

16/02/2024 | 09:35 | מאת: מירי

שכחתי למיין שגיליתי שאני בהריון שבוע 5 ולכן החשש שלי מההחשיפה לילדים

שלום מירי, לפי תיאור עבודתך את בסיכון להדבקה בנגיפים שונים, לרבות ב- CMV. הרבה בריאות אפי

16/02/2024 | 20:59 | מאת: אפי

שלןם מומלץ לך להיות עם מסכה ליד הילדים

מנהל פורום מחלות זיהומיות