הדבקה ב hiv או צהבת בשירותים ציבוריים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/02/2024 | 08:48 | מאת: אלון

שלום ד"ר הלפרין נכנסתי לשרותים באולם מופעים, המשתמש הקודם שכח להדיח את האסלה אחריו ואני לחצתי על הכפתור ההדחה לשטוף את האסלה. לאחר כדקה היה לי גירוד בעין ובאותה האצבע שהדחתי את האסלה שיפשפתי את העין. האם לדעתך יש סכנה להדבקה בhiv או צהבת בסיטואציה הזאת (במידה והיו שאריות נוזל מדבק זרע או דם על הכפתור ההדחה) או שאין חשש וניתן לשכוח מהעניין - תודה לתשובתך.

שלום אלון, הסיכוי להדבקה ב- HIV או בצהבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך ביותר עד זניח, ולו היה קורה לי משהו דומה הייתי שוכח מכל העניין. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות