כאב בבית השחי שנוגעים המקרין לזרוע הפנימית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/02/2024 | 11:21 | מאת: בר

בוקר טוב ד"ר הלפרין ברצוני לשאול אותך בבקשה מאתמול התחיל לי כאב בבית השחי בצד ימין שמקרין לפנים היד , לזרוע מתגבר בעת הרמה של היד ממש מפריע בבית השחי שנוגעים גם כואב מה יכולה להיות הסיבה לכאבים? יש לציין שאין לי חום אבל במהלך כל השבוע האחרון הייתי עייפה בצורה קיצונית ויותר חלשה אם יש קשר אבל כאב כמתואר לעולם לא היה אודה לך מה יכולות הסיבות לכאב עליי לגשת לבדיקה ואם כן לאיזה רופא

14/02/2024 | 14:27 | מאת: בר

התכוונתי בצד שמאל תודה

שלום בר, אני ממליץ על בדיקה ע"י רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות