מגע עם דם חוששת מהדבקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/02/2024 | 12:39 | מאת: עינת

שלום...רציתי לשאול....אם ניקיתי כתם דם עם נייר טואלט על רצפת השירותי במשרד שייתכן שהיה שלי ויתכן שהיה של משהו אחר במשרד....לא נראה לי שהיה מגע עם העור(ואולי כן) ואין לי חתכים ביד ומייד שטפתי ידיים פעמיים ואלכוגל 4 פעמים...האם יש סיכון להדבקות כלשהי? תודה

שלום עינת, הדבקה ב'משהו' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

12/02/2024 | 18:58 | מאת: עינת

תודה על התשובה....בארוע המתואר הכוונה היא שטיפת הידיים עם סבון פעמיים ואלכוגל 4 פעמים הם אלה שמונעים הדבקה אם חס וחלילה נגעתי בדם? תודה

גם

13/02/2024 | 08:37 | מאת: עינת

תודה.....אז אם אני מבינה נכון אפשר לשים את זה מאחוריי ולא צריך לדאוג ו/או להיבדק?

שלום עינת, לו לי היה קורה משהו דומה לא הייתי טורח לדאוג ו/או להיבדק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות