חשש מהדבקה באיידס או הפטיטיס בסיטואציה לא שגרתית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/02/2024 | 23:16 | מאת: אריה

שלום ד"ר אפרים הייתי בחנות לציוד מחשבים ובאתי לשלם בקופה על הקנייה. הקופאית הגישה לי את החשבונית שהודפסה על גבי דף מדפסת A4 שקיפלה לשניים ותוך כדי כך נשרטתי בפרק אצבע האמה משפת הדף שריטה זעירה באורך 1-2 מ"מ ויצאה טיפת דם קטנה. האם במקרה בו הקופאית נשרטה גם משפת הדף והיא נשאית איידס או הפטיטיס, האם לדעתך קיים סיכון משמעותי להדבק בסיטואציה הזאת באידס או בצהבת או שניתן לשכוח מהעניין ולהמשיך בחיים כרגיל.

שלום אריה, לו לי היה קורה משהו דומה הייתי שוכח אותו במהירות. הרבה בריאות אפי

09/02/2024 | 13:34 | מאת: אריה

האם מתשובתך ניתן להסיק שהסיכון להדבקה,בhiv או צהבת הינו אפסי בסיטואציה הזו? שוב תודה

ניתן להסיק שהדבקה כזאת איננה סבירה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות