שאלות בקשר למחלות חורף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/02/2024 | 17:53 | מאת: דינה

שלום ד"ר, יש לי 2 שאלות: 1. במוצ"ש יצאתי החוצה ושכחתי לקחת מעיל, וכבר בראשון הייתי חולה. האם יש סיכוי שבגלל זה נהייתי חולה? או שחייב להיות כמה ימים של תקופת דגירה? 2. רציתי לשאול אם מחלה הנגרמת מחיידקים (ולא וירוסים) יכולה לעבור לבד גם בלי לקחת אנטיביוטיקה? תודה רבה.

שלום דינה, 1. סביר שנדבקת ב'משהו' לפני מוצ"ש, ובעקבות החשיפה לקור התאפשר ל'מיקרוב' לבוא לידי ביטוי קליני ביתר קלות. 2. כן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות