חששות מהדבקות ב hiv.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/02/2024 | 07:25 | מאת: ישראל

שלום ד"ר אפרים הלפרין בסופרמרקט השכונתי לקחתי רביעיית אשל מהמקרר ונשרטתי באצבע מפינה חדה במכסה האשל ודיממתי קלות. במקרה ואדם נשא hiv לא מטופל נשרט מאותה פינה כמה דקות לפני האם אני יכול להדבק בhiv בסיטואציה הזאת? תודה

שלום ישראל, תיאורטית, הדבקה ב- HIV במהלך האירוע המתואר בשאלתך היא אפשרית. מעשית, הסיכוי לכך נחשב נמוך ביותר עד זניח. הרבה בריאות אפי

07/02/2024 | 17:08 | מאת: אמיתי

נראה לי שגם הסבירות שנשא לא מטופל נדקר מהמכסה לפניך היא שואפת ל 0, בלי קשר לסיכוי להידבק מכך.

אכן

מנהל פורום מחלות זיהומיות