קורונה והזעה מוגברת בלילה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/02/2024 | 15:17 | מאת: יעל

שלום, אני בת 39 בריאה בדרך כלל. ביום שישי התחלתי להרגיש לא טוב, בשבת עלה החום (לא חום גבוה 37.6), במקביל לשיעול, נזלת וחולשה כללית. ביום ראשון כבר לא הופיע חום אבל במשך שלושה לילות אני סובלת מהזעה מוגברת בלילה (קראתי שאופייני לזן האומיקרון). פרט לכך ולמעט חולשה ונזלת אין תסמינים ואני מרגישה טוב יחסית. האם ההזעה בלילה כמו הנזלת הם תסמינים שעשויים להשאר זמן גם אחרי ההחלמה? מתי צפויים לעבור בדרך כלל? האם אני עדיין מדבקת? תודה

שלום יעל, 1. התסמינים המתוארים בשאלתך אמורים לחלוף בתוך מספר ימים. 2. כל עוד בדיקת ה'קורונה' שלך היא חיובית את נחשבת כמדבקת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות