כאב במותן ימין תחתון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/02/2024 | 11:07 | מאת: לירי בת 32 משקל 74

כבר 3 שבועות סובלת מכאבים במותן ימין תחתונה ופריחה מקומית באזור הכואב . הפריחה לא מוסברת עם עקצוצים וכאבים שלא חולפים , יש רופאים שסבורים שיש קשר בין הכאב לפריחה ויש השוללים , אמרו הרפס סוטר אלרגיה ואקזמה כל רופא אומר אחרת . הכאב באמת ממחיש הרפס אך הפצעים מפוזרים יתר על מידה וללא שלפוחיות . מחפשים ממה אך ללא כל ממצאים הנה כמה בדיקות , רובם בוצעו בשנית APTT-sec - sec 37.2 APTT-R - ratito 1.24 LAC RVVT CONFIRM - sec 32.5 PROTEIN C ACTIVITY - 152 % LAC SCT RATIO - norm.ratio - 1.62 PROT-S ANTIGEN FREE - 95% LAC SCT CONFIRM - 36.0 RBC - 3.99 M/ul MCH - 31.9 pg HYPO % - 3.6 Ph blood - 7.34 Pco2 - 53.0 mmHG Hco3 - 28.6 mmo/l P02 - 39 mmo/l O2 saturation % - 56.7 Ast got - 54 U/L Alt gpt 58 U/L Ldh - 268 U/L ANTI MYELOPEROXIDA POSITIVE 8 ESR 32 כבד שומני ממצאים נוספים גרנולומות מסוידות בטחול בבדיקת ct לא ברור מהיכן זה מגיע , האם יש בדיקות נוספות שעלי לבצע ?

שלום לירי, תיאור מחלתך מתאים ל'הרפס זוסטר' (שלבקת חוגרת). הרבה בריאות אפי

06/02/2024 | 10:45 | מאת: לירי

תודה דוקטור

06/02/2024 | 10:48 | מאת: לירי

עוד שאלה אם אפשר , יש קשר בין הבדיקות דם להרפס?

שלום לירי, אינני רואה קשר כזה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות