התייעצות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/02/2024 | 17:20 | מאת: אנונימית

היי, אשמח להתייעץ. אני בהריון, בשבוע 34. ביום שלישי בצהריים התחלתי להרגיש לא כל כך טוב, בעיקר קצת כאבי גוף/שרירים וכאב ראש. לפעמים הרגיש גם כאב כזה בפנים באזור האוזניים ממש בקטנה והגרון קצת מציק אבל זו תחושה שבאה והולכת כבר מספר ימים ולא תחושה קבועה. האם זה יכול להיות תסמינים של ליסטריה גם? כי קראתי שזה יכול להתבטא כמו שפעת ואני בלחץ שזה יכול לפגוע בעובר. אני לא בטוחה אם אכלתי משהו שיכול להזיק או שהכיל את חיידק הליסטריה ולכן מאוד חוששת... אשמח לדעת מה ניתן לעשות במצב כזה והאם יש סיכון לעובר?

שלום אנונימית, התסמינים המתוארים בשאלתך אינם ספציפיים מספיק כדי לצרף להם אבחנה כלשהי. הרבה בריאות אפי

04/02/2024 | 18:02 | מאת: אנונימית

למה הכוונה דוקטור? האם יש לי סיבה לחשוש? והאם יש משהו שניתן לעשות כרגע?

שלום אנונימית, אני לא רואה סיבה לדאגה מיוחדת. הרבה בריאות אפי

04/02/2024 | 19:32 | מאת: אנונימית

תודה רבה על התשובה! וסליחה על כמות השאלות... גם אם יש קצת בחילות זה לא אמור להדאיג נכון?

כנ"ל

מנהל פורום מחלות זיהומיות