האופציה להדבקה דרך שריטה באצבע

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/02/2024 | 08:28 | מאת: אנונומי

שלום .. בזמן עבודה בדלפק עם לקוחות נפצעתי באצבע לא שמתי לב לזה מראש הסתקלתי ראיתי חיתוך קטן מתחת ל ציפורניים לא היה מדםם כל כך שמתי alcogel שרף אותי ויצא קצת דם ונקיתי את זה בנייר המוזר שאני לא הייתי מרגיש בזה באמצע עבודה ולא יודע איך זה קרה. יש אופציה במצבים כאלה הדבקה ב נגיף כמו hiv או hbv hcv אם נניח שזה קרה בטעות מגע בזמן ניפוק תרופה למטופל?

שלום אנונימי, הסיכוי להדבקה ב- HIV, HBV או HCV במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך ביותר עד זניח. הרבה בריאות אפי

02/02/2024 | 08:46 | מאת: אנונומי

אז מה אתה מעדיף ד"ר. לעשות בדיקה או לשכוח את זה שזה לא הגיוני?

שלום אנונימי, לו לי היה קורה משהו דומה ל א הייתי טורח להיבדק רק בגללו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות