זיבה- האם זה אפשרי ?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/01/2024 | 12:59 | מאת: רון

שלום דוקטור אשמח לדעת בנוגע למחלת מין זיבה קראתי שאדם יכול להיות נשא את החיידק זיבה אבל ללא ביטוי מחלה בגוף אז מה קורה בנוגע לגבר שלא פיתח שום תסמין של זיבה אבל אכן נדבק. מה המשמעות? 1. זה יעבור לבד מהגוף? 2. בסופו של דבר זה יתרפץ? 3. זה גורם נזק בגןף למרות שאין תסמינים? 4. זה ישאר לנצח?

שלום רון, 1. אולי זה יעבור עצמונית ואולי לא. 2. זה עשוי להתפרץ. 3. זה עשוי לגרום לסיבוכים. 4. זה עשוי להישאר במשך חודשים ואף שנים. הרבה בריאות אפי

30/01/2024 | 19:15 | מאת: רון

היי תודה יש לי עוד 2 שאלות קטנות 1. האם בדיקת pcr שתן למחלות מין מספיק אמינה על מנת לשלול זיבה באיבר המין? 2. כל עוד זה לא מתפרץ במידה ואני נשא של זה ואין לי שום תסמינים אז זה אומר בעצם שזה לא גורם לשום סיבוכים? 3. ואם אכן גם במצב רדום זה גורם לסיבוכים כיצד יודעים זאת ובאיזה מצב?

שלום רון, 1. כן. 2. סביר שאם אין לך תסמינים של המחלה אז גם אין לך סיבוכים ממנה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות