המשך לשאלה עבור hpv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/01/2024 | 21:12 | מאת: אפרת

שלום דוקטור בהמשך לתשובה שלך הזאת: שלום אפרת, לאחר הדבקה ב- HPV יש תקופת דגירה מסוימת (כמו לאחר הדבקה בכל נגיף) שבמהלכה אין נגעים קליניים ולכן קשה לגלות את הנגיף. עם הופעת הנגעים ניתן לאבחן את הנגיף. הרבה בריאות אפי כתבת עם הופעת הנגעים.. תמיד יופיעו נגעים לאחר תקופת דגירה של hpv? כי על פי רוב המידע לא תמיד יהיו סימנים בעקבות הדבקה וברוב המקרים וירוס הפפילומה מתנקה מהגוף עוד לפני שגרם לנגעים /שינויים בצוואר הרחם האם אני צודקת? במידה ואני טועה אשמח להבין מעריכה מאוד את סבלנותך.

שלום אפרת, לאחר הדבקה בנגיף הוא יכול לגרום לנגעים, אך קימת גם אפשרות שמערכת החיסון של הגוף תתגבר עליו לפני שהוא גורם לנגעים ואז הוא יושמד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות