אפשרות בדיקה עבור HPV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/01/2024 | 12:41 | מאת: אפרת

1.האם יש אפשרות כזאת שמישהי נשאית פפילומה במצב פעיל ואז זה הופך למצב רדום ? 2.או שתמיד אם כבר זה מתחיל רדום ואז הופך לפעיל?

שלום אפרת, לאחר הדבקה ב- HPV יש תקופת דגירה מסוימת (כמו לאחר הדבקה בכל נגיף) שבמהלכה אין נגעים קליניים ולכן קשה לגלות את הנגיף. עם הופעת הנגעים ניתן לאבחן את הנגיף. הרבה בריאות אפי

24/01/2024 | 19:44 | מאת: אפרת

שלום ותודה על המענה אבל לא הבנתי האם אחרי תקופת הדגירה שהוא רדום נניח והוא הפך לפעיל (נניח וזה לא התנקה מהגוף)הוא יכול שוב לחזור להיות רדום?

שלום אפרת, לאחר הופעת הנגעים שאותם גרם הנגיף הוא לא הופך לרדום. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות