הרגע סיימתי קורונה ומיד קפצתי למחלה חדשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/01/2024 | 02:58 | מאת: עמיר

שלשום יצאתי שלילי לקורונה אחרי 2 בדיקות אחרי 6 ימי גיהנום של חום שיעול וכאבים. היום קמתי שוב לא מרגיש טוב, רק שהפעם הבדיקה מראה חיובי לשפעת זה ייתכן שרק הרגע סיימתי קורונה וכבר אני מזנק לשפעת (וכול התסמינים הנוראיים מהתחלה) והאם הגוף שלי יצליח להתמודד עם זה כזיהום רגיל או שהוא עכשיו במצב פגיע בגלל הפוסט מחלה של הקורונה (כבר די התאוששתי מהקורונה כמעט לגמרי ב100% ) אילו היית במקומי היית רואה סיבה ללחץ? בן 23 בריא בדרך כלל

שלום עמיר, 1. יכול להיות שחלית ב'קורונה' לפני 6 ימים ואז, כשהחלמת ממנה, נדבקת גם בשפעת. 2. זו לא נראית לי סיבה להכנס ללחץ. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות