חליתי גם וגם האם זה אפשרי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/01/2024 | 02:05 | מאת: אפשרי?

שלום אני בן 25 ללא מחלות רקע ולא מעשן אתמול הרגשתי לא טוב ועשיתי בדיקת קורונה ויצאתי חיובי גם לקורונה וגם לשפעת . לשניהם ביחד! דבר ראשון- האם ייתכן דבר כזה? כול מי ששאלתי בסביבתי כולל חברים מעולם לא חלו בשני הדברים במקביל שנית- האם זה סיבה לדאגה? האם צריך ללכת למיון? או יותר נכון בגדול - האם זה מעמיד אותי בסיכון בריאותי של ממש ויש סיבה לחשש בגלל העומס על מערכת החיסון התסמינים שלי כרגע- חום, שיעול, כאב גרון . אף אחד מהם לא הנורא ביותר שחוויתי בחיי אבל כולם מורגשים היטב

שלום, 1. זה אפשרי (להדבק בשני הנגיפים במקביל) אך מאד לא שכיח. 2. לפי תיאורך אין כרגע סיבה לגשת לחדר מיון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות