תולעים וטיפול באמצעות ורמוקס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/01/2024 | 20:57 | מאת: עדי

תודה על המענה. בהמשך לשאלתי. הבת שלי בת 6 עם תולעים. נתתי לה לפני 48 שעות מנת ורמוקס 5 סיסי ועדיין קצת מציק לה ויש טיפה תולעים המנה הבאה עוד 10 ימים בערך. האם זה הגיוני שעדיין מציק או שעלי לתת מנה נוספת? תודה

שלום עדי, 1. ה'ורמוקס' איננו הורג את ביצי התולעים (שכבר הוטלו) אלא רק את התולעים החיות. זו הסיבה למתן המנה השניה (לאחר כ- 10 ימים). 2. אינני מכיר פרוטוקול מקובל הכולל טיפול במנה נוספת ביניהן, אך גם אינני מכיר מניעה לכך. הרבה בריאות אפי

21/01/2024 | 07:23 | מאת: עדי

תודה לך!

מנהל פורום מחלות זיהומיות