תולעים וטיפול בורמוקס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/01/2024 | 20:03 | מאת: עדי

שלום. הבת שלי אובחנה עם תולעים וקיבלה טיפול בורמוקס. לפי הפרוטוקול הבא: שני ימים רצופים שבכל אחד מהם לקחת 5 סיסי ולאחר 10 ימים עוד מנה בודדת. באינטרנט קראתי שהפרוטוקול המוצע לרוב הוא מנה 1 של 5 סיסי ולאחר 10 ימים עוד מנה בודדת. גם קראתי שזה מזיק לכבד וכו היא בת 6 שוקלת 19 קג. על איזה מבין הפרוטוקולים היית ממליץ? תודה

שלום עדי, הפרוטוקול המקובל הוא מנה אחת ביום אפס ומנה נוספת ביום 14 - 10. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות