שוב דלקת בשתן מה עושים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/01/2024 | 09:19 | מאת: אודליה

היי דר שלום שוב אחרי שבועיים שלוש דלקת בשתן חיידק אולגלה שתמיד כל חודש יש אותו , הלכתי לרופאת משפחה לא רצתה לתת לי אנביוטיקה אמרה שזה כניראה מהעור כי זה מה שהרופאה למחלת זיהומית אמרה שהיא לא חושבת שזה מהשתן ורוצה שאני אעשה ב. שתן עם קטטר לא הסכמתי אני מפחדת עשיתי ב.שתן יצא שוב אולגלה יש לציין שיש לי קדנידה אחרי שאמרתי לרופאה שכואב לי הכליות הביאה לי אופלודקס כדור שאני לא מכירה ל5 ימים אבל פחדה שכל חודש כני לוקחת אנביוטיקה וזה לא טוב הרופאה למחלת זיהומית לא עונה מה אתה מציע ממה החיידק הזה מה לעשות מיואשת כבר היום אלך לרופא משפחה נוסף כואב לי הכליות ויש לי סחוחרות למה אין מידע על החיידק אולגלה הזה ויש לי גם קדינדנה שם שלא עוברת

17/01/2024 | 09:20 | מאת: אודליה

מפחדת לקחת אנביוטיקה שאני לא מכירה ויש בה תופעות לוואי שיש לי c.p ומעי רגיש ופיברו מה עושים צריך לטפל או לא ?

שלום אודליה, כדי לנסות לענות על שאלתך אני צריך את השם המלא של החיידק, בלועזית, כפי שהוא מופיע על גבי טופס הבדיקה. הרבה בריאות אפי

17/01/2024 | 18:18 | מאת: אודליה

Oligella urethralis והייתי אצל רופא במיון כללית והוא החליף את האנביוטיקה לציפרודקס והביא לי ל5 ימים ואחרכך להתחיל היפרקס זה מספיק ?

שלום אודליה, אם החיידק שנמצא אצלך רגיש ל'ציפרודקס' (ומידע זה אמור להיות מצורף לתשובת התרבית שקיבלת) אז הטיפול שנרשם לך נראה הגיוני. הרבה בריאות אפי

17/01/2024 | 20:09 | מאת: אודליה

לא כתוב שם רגישיות

מישהו/י מחזיק/ה את המידע הזה, ואני ממליץ לך להתייעץ אתו/ה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות