אימוני או זיהומי/חיידק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/01/2024 | 13:09 | מאת: אבי

איך אפשר להבחין בין מחלה אימונית לחיידק/זיהום כבר 3 שנים CRP גבוה ספירת דם תקינה בדיקות אימוניות תקינות למעט Iga מעט גבוה כל התרביות תקינות לחלוטין סטרואידים מחמירים את המצב מאוד מתוסכל מהמצב

שלום אבי, מבין את תסכולך. לשאלתך, אבחנה של זיהום קליני מתבססת בד"כ על זיהוי 'מיקרוב' פתוגני כלשהו שגורם למחלה שאותה רוצים לאבחן. הרבה בריאות אפי

16/01/2024 | 18:01 | מאת: אבי

תודה דר, בדיקות צואה גם תקינות אשמח לדעת איך אתה היית מתקדם מכאן אני ממש סובל כבר שנתיים הרבה פעמים בלילה חום והזעות אם רק הסטרואידים היו עובדים הייתי יודע בוודאות שזה אימוני

שלום אבי, אני הייתי מוצא רופא/ה פנימאי/ת טוב/ה, מציג בפניו/ה את כל הממצאים מהשנתיים האחרונות, ובונה יחד אתו/ה תכנית פעולה להמשך הבירור והטיפול. הרבה בריאות אפי

17/01/2024 | 17:40 | מאת: אבי

תודה דוקטור

מנהל פורום מחלות זיהומיות