שאלה בקשר לוירוס הפפילומה בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/01/2024 | 03:51 | מאת: דני

1. אם גבר קיים יחסי מין לא מוגנים עם אישה וכתוצאה מהיחסי מין האלה, חצי שנה אחרי היחסי מין האלה הופיע לו גידול כתוצאה מוירוס הפפילומה שנדבק ביחסי מין האלה , אז אם הוא (הגבר הזה) היה עושה חיסון נגד וירוס הפפילומה 2 שבועות אחרי היחסי מין האלה האם רוב הסיכויים שהוא היה ניצל מהגידול הזה? 2. האם זה ניחשב מסוכן החיסון נגד וירוס הפפילומה? , כי פעם היה כתבה בחדשות שמישהי עשתה את החיסון והפכה לצמח כנראה בעקבות החיסון הזה תודה מראש

שלום דני, 1. יתכן, אך אין בידי תשובה חד משמעית לשאלה זו. 2. החיסון נחשב כבטוח למדי, אך כמו כ ל חיסון גם לו יש תופעות לוואי אפשריות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות