פיתוח צינון ועליית חום בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/01/2024 | 00:57 | מאת: טל

שלום ד"ר מהערב מרגישה מצוננת (מציק בגרון, אוזן סתומה, אף נוזל) והרגשתי קודם ממש חולה (צמרמורות וממש חמה). במספר מדידות חום בשני מכשירים שונים נמדדו 37 מעלות(מדחום פומי דיגיטלי רגיל) ו37.7 מעלות (מכשיר טייטו מול המצח, מספר פעמים). לא ברור לי פשר ההבדל. אני מרגישה שאני חמה. האם בערכים כאלו יש צורך להוריד את החום בצורה תרופתית? הבנתי שמתחת ל38 זה בסדר (?) מה לעשןת? תודה.

שלום טל, בד"כ אין חובה להוריד חום, וגם בהריון מקובל לעשות זאת (למשל בעזרת אקמול) רק כשטמפרטורת הגוף היא משמעותית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות