הבנה של q fever בתוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/01/2024 | 19:49 | מאת: אריאל

היי, אשמח לאבחנה על תוצאות בדיקות הדם שלי כי אני קורא המון בפורום על שאלות דומות ולפעמים כתוב שתוצאות דומות לשלי אינן אבחנתיות (מה זה אומר?) אני לאחר כמה טיסות לחול (מקסיקו, תאילנד) לתקופה ארוכה וסובל מזה כחודשיים מכאבי מפרקים בעיקר באצבעות בידיים (לקפל ולסגור) ובברכיים, ועייפות. להלן התוצאות: Q Fever phase 2 IGg - 400 Q Fever phase 2 IGm - Negative Q Fever phase 1 IGg - גבולי Q Fever phase 1 IGM - Negative Parvo Virus B19 IGg - Positive Parvo Virus B19 IGm - Negative עוד תוצאות חריגות: TSH - 6.31 Leuococytes - 25 (שתן) Protein - 100 (שתן) Protein Total (B) - 6.1 Cholesterol- 247 Non-Ldl cholesterol- 182 LDL cholesterol- 151 תודה רבה!

שלום אריאל, אני חושש שעל סמך התוצאות שצרפת אין ביכולתי להגיע לאבחנה ברורה של בעיתך הרפואית, למרות שיש בהן רמז לאפשרות שמדובר בקדחת Q חריפה. אני ממליץ לך להיבדק גם ע"י רופא/ה ריאומטולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות