שאיפת מזון לריאות ודלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/01/2024 | 14:58 | מאת: עדי

שלום. הבן שלי בן 8 ומזה מספר ימים משתעל חזק..השיעול די השתפר מאתמול, אבל היום, אכל פופקורן ובזמן שלעס השתעל חזק ומאז תכיפות השיעול ממש עלתה. יכול להיות ששאף חתיכת פופקורן שעכשיו גוקמת לשיעול נוסף? זה יכול לגרום לזיהום או דלקת ריאות? מה עלי לעשות? לעקוב? לפנות לרופא?מה אמור להחשיד למשהו מסוכן? תודה

שלום עדי, לפי תיאורך, יתכן שבנך שאף חתיכת פופקורן, אך ייתכן גם שהסיבה להחמרה בשיעול שלו היא אחרת. אם יתפתחו אצלו תסמינים נוספים כגון קוצר נשימה או חום, או אם השיעול שלו ימשיך להיות אינטנסיבי, כדאי שהוא יבדק ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

13/01/2024 | 17:11 | מאת: עדי

תודה רבה על המענה, אעקוב כפי שהצעת. אגב- במידה ואכן שאף..מה עושים בדרך כלל?

שלום עדי, הבה נקווה שהוא לא שאף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות