שניצל טבעול עם חלבון ביצה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/01/2024 | 11:21 | מאת: נועה

היי דר אני בחודש 8 ומאחר וצמחונית אין הרבה אופציות. בהתחלה הייתי אוכלת שניצל תירס של טבעול ללא גלוטן כי לא הכיל ביצים. עכשיו הפסיקו לייצר וקניתי את השניצל הקפוא הרגיל שמכיל חלבון ביצה האם חלילה יש סכנה לאכול את זה? הרי ניתן לייצר את השניצל לפני חצי שנה גם וזה אומר שהשתמשו בחלבון ביצה ממש מזמן בניגוד לביצים שקונים ויש תאריך תפוגה אז רציתי לברר האם בטוח לאכול את השניצל לאחר שעובר חימום 180 מעלות לחצי שעה תודה

שלום נועה, אינני מכיר סכנה זיהומית עכשווית במוצר המזון המתואר בשאלתך לאחר שהוא עבר חימום ב- 180 מעלות במשך חצי שעה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות