דלקת גרון שלא עוברת ושפעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/01/2024 | 11:36 | מאת: דלקת גרון שלא עוברת

לפני חודש היה לי דלקת גרון ןלקחתי מוקסיפן הדלקת גרון חזרה ובגלל שתמיד יוצא לי קנדידה מהאנטיביוטיקה אז לא לקחתי אני שבוע עם דלקת גרון לקחתי סטרפסילס מאוד מציק ולא עובר זה אמור לעבור לבד?

שלום, לפני המצאת האנטיביוטיקה עברו הרבה דלקות גרון באופן עצמוני (בלי קשר לגורם שלהן). יחד עם זאת, במקרה של חשד לדלקת גרון 'סטרפטוקוקסאלית', מומלץ כיום (כמו גם בעשרות השנים האחרונות) על ביצוע משטח גרון + מתן טיפול אנטיביוטי מתאים כשהתשובה חיובית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות