הדבקה בשפעת באוטובוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/01/2024 | 00:05 | מאת: גבר אנונימי

שלום ד"ר הלפרין יוצא לי לראות כל מיני אנשים שמיתעטשים באוטובוס יתכן שיש בתוכם אנשים שחולים בשפעת. השאלה שלי היא:האם זה אפשרי להידבק בשפעת במצב שאדם חולה מיתעטש באוטובוס אבל נמצא "רחוק ממני" נניח מרחק של 5 מטר נגיד הוא נמצא ליד הנהג ואני יושב מאחורה?האם הסיכויי נחשב לנמוך להערכתך? תודה על תשובתך

שלום גבר אנונימי, הדבקה בשפעת במקרה המתואר בשאלתך היא אפשרית, אך אין ביכולתי להעריך את הסיכוי לכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות