זיהומים/חומרים מסוכנים בריצפה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/01/2024 | 21:04 | מאת: חוששת

היי סליחה על התיאור הבוטה אבל זה אכן מה שקרה, הייתי בחוץ ועשיתי שלשול קל (לא היו שירותים), היו לי מגבונים וניקיתי את עצמי. זה היה באיזור תעשייה ואני חוששת שמא בגלל שזה היה מיימי אז אולי השפריץ עליי חזרה לאיזור פי הטבעת יחד עם זיהומים שונים או חומרים שאין לדעת מה היה בקרקע .(הריצפה הייתה יבשה אבל זה היה באיזור תעשייה ואין לדעת מה היה שם) לאחר כרבע שעה ביצעו בי מין אנאלי מוגן וחוששת שבמידה והשפריץ משהו אז זה בכלל נכנס יותר עמוק לאחר המין אנאלי. אני יודעת שניקיתי עם מגבונים מיד לאחר השלשול אבל יש עדיין חשש בלתי מוסבר מהמקרה. האם יש ממה לדאוג?

שלום חוששת, לא נראה לי שיש לך סיבה לדאגה מיוחדת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות