ירידת שמיעה פרוגרסיבית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/01/2024 | 22:40 | מאת: רונן

שלום האם יש מחלות זיהומיות שגורמות לירידות שמיעה פרוגרסיביות (לא אקוטי) אם כן אילו נפוצים? תודה

שלום רונן, תוכל לקרוא על כך באתרים רבים, למשל https://www.healthyhearing.com/report/53352-Infection-hearing-loss-tinnitus-dizziness-viral-bacterial-ramsay-hunt הרבה בריאות אפי

07/01/2024 | 13:18 | מאת: רונן

תודה ד״ר ודה ד״ר אבל מדברים שם על ירידה אקוטית SSHL בעיקר וירידות שמיעה אוטואימוניות לא על זיהומים שגורמים לירידות שמיעה פרוגרסיביות

שלום רונו, אני חושש שאינני מכיר זיהומים אחרים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות