בדיקה להפטיטיס B חיובית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/01/2024 | 18:24 | מאת: שרה

שלום רב! במסגרת ההכנה לתחילת הטיפול בסימפוני עשיתי בדיקות לסרולוגיה זיהומית. כל הבדיקות יצאו שליליות פרט לבדיקה BcAb Tot Hepatitis חשוב לציין שהתוצאה זהה הייתה בשנות 2014 ו-2015. בשנת 2011 הייתה שלילית. האם זה אומר שהעבירו את הוירוס דרך העירוי או מחט לא סטרילית?בדיקות גסטרו/קולונו/ברונכוסקופיה? כי ההעברה דרך יחסי מין לא יכולה לקרות בשום פנים ואופן. עד כמה המצב הוא חמור?מה לעשות בנדון? תפקודי כבד תקינים כולם לאורך כל השנים. תודה רבה.

שלום שרה, 1. זה אומר שמתישהו במהלך חייך (יתכן שבין 2011 ל- 2014) כנראה שנדבקת בנגיף. 2. מומלץ לך לבצע בדיקת HBsAg כדי לראות האם הנגיף עדיין נמצא בגופך. הרבה בריאות אפי

05/01/2024 | 00:00 | מאת: שרה

הבדיקה ,עליה המלצת בוצעה והיא שלילית.האם זה אומר שהנגיף לא נמצא בגוף ואני גם לא נשאית?

שלום שרה, אם הבדיקה (HBsAg) שלילית סביר שאינך נשאית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות