חיידיקם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/12/2023 | 21:56 | מאת: שימי

שלום, הליטוזיס חריף מהפה. היסטוריה רפואית ענפה בבעיות של מערכת העיכול ולקיחת אנטיביוטיקות מרובות. האם ייתכן כי ההליטוזיס נובע מבעיה בפלורה מהפה וחוסר איזון חיידקי שם? האם יש לזה איזו שטיפת פה שתטפל בנושא? תודה

שלום שימי, 1. חיידקים שונים שנמצאים בחלל הפה ו/או על הלשון נחשבים כתורמים ל'הליטוזיס'. יחד עם זאת, קימות גם סיבות רבות אחרות. 2. שטיפות פה בעזרת חומרים אננטי-בקטריאלים יכולות לעזור בפתרון הבעיה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות