יריקות עטלפים.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/12/2023 | 19:45 | מאת: נתי

היי הבחנתי ברכב שלי מס׳ טיפות חומות ואז ראיתי שיש כאלה גם על הקיר של הבניין וליד החנייה שלי. מתחקור קל הבנתי שזה יריקות עטלפים (שגם לאחרונה ראיתי שיש כאלה מחוץ לבניין שלי). האם מגע עם יריקה יבשה כזו יכולה להעביר זיהומים?

שלום נתי, אינני מכיר מחלות שעוברות לבני אדם מרוק עטלפים שהתייבש לחלוטין. הרבה בריאות אפי

01/01/2024 | 11:30 | מאת: נתי

אני לא יודע האמת אם זה יריקות או צואה שלהם. זה היה בצבע חום כתמתם. האם התשובה שלך נכונה גם לגבי צואת עטלפים שהתייבשה? בגדול לא נגעתי בזה ישירות , אבל לקחתי לשטיפה במכונה ומרגיש אולי שזה היה טעות והיה עדיף שטיפה ידנית כי אולי המכונה מרחה את זה לשאר האוטו למרות שהוא נראה נקי (אולי שאריות רסיסים שלא נראים לעין)

שלום נתי, הסיכוי שנדבקת ב'משהו' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נראה לי נמוך ביותר עד זניח. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות