שלשולים בהריון??????

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/12/2023 | 23:18 | מאת: ליטל

שבוע 8 בהריון מיום ראשון עד רביעי הייתי עם שלשולים, הקאות, כאבי בטן וחום. במוקד ובמיון לא נתנו לי שום טיפול אנטיביוטי בבדיקת Neut תוצאה גבוהה מהנורמה 11.2 איך אני יודעת אם נדבקתי בליסטריה??? האם ניתן לבדוק גם אחרי ש״האירוע״ מסתיים?

שלום ליטל, 1. לא. 2. בלי קשר לכך, סביר שמדובר ב'מיקרוב' אחר. הרבה בריאות אפי

01/01/2024 | 09:25 | מאת: ליטל

למה לדעתך סביר שלא מדובר בליסטריה? איזה סימנים מצביעים על זה? חוששת בגלל ההריון..והשפעות לטווח הרחוק

שלום ליטל, 'ליסטריה' הוא חיידק נדיר בארץ. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות