אגוזים ושקדים ????????

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/12/2023 | 08:49 | מאת: קרן

שלום, אני בהריון בשבוע 33. נמנעתי כמה חודשים משקדים ואגוזים ועכשיו רוצה לצרוך שוב. לא מחוסנת לטוקסטפלזמה ובכללי יש זיהומים מלחיצים כמו ליסטריה אז רציתי לברר כמה זמן להשרות אותם במים לפני הצריכה? תודה

28/12/2023 | 08:57 | מאת: קרן

בנוסף, אם קונה בסופר גרנולה מוכן שמכיל אגוזים ושקדים האם עלי גם להשרות או שאפשר לאכול ככה?

שלום קרן, תחלואה ב'ליסטריה' או 'בטוקסופלזמה' בעקבות אכילה של אגוזים, שקדים או גרנולה נחשבת כנדירה ביותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות