קורונה זמן חשיפה לאישה בת 85

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/12/2023 | 06:36 | מאת: סנדרה

שלום רב , אני חולת קורונה , הבדיקה בוצעה היום הסימפטומים התחלין לפני כ,5, 4 ימים , בהתחלה הייתה לי נזלת מימית ,אפילו צחקתי שלא הרגשתי שנוזל ,כמו תינוק (סליחה ...) לפני יומיים כאב גרון קל , שיעול קל ,מאתמול שיעול יחסית חזק , היום ישנה הטבה ,עדיין שיעול ומעט כאב גרון בכל התקופה ללא חום . בכל התקופה ז"א מעל 4 ,5 ימים אמא שלי בת 85 הייתה אצלי ,הייתי איתה במכונית ביחד ,אכלנו ביחד , בבית ביחד מאתמול שמתי מסיכה אמא ללא סימפטומים היא התחסנה לפני שבועיים בחיסון החדש נגד דלקת ראות ולפני חודש נגד שפעת . האם ייתכן שזה נותן לה איזושהי הגנה ? האם בהתאם לפרק הזמן שהייתה בקירבתי היו אמורים להתחיל לה כבר סימפטומים ,או שיכולה להיות עוד הפתעה ... תודה רבה

שלום סנדרה, 1. חיסוני השפעת ודלקת הראות שקיבלה אמך לאחרונה אינם מגינים עליה מפני תחלואה ב'קורונה'. 2. לא ברור לי משאלתך מתי היתה הפעם האחרונה שאמך שהתה בקרבתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות