כאבים ובדיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/12/2023 | 22:22 | מאת: הדר

שלום דר, בדיקת GI MAP שנשלחה בארהב התגלו רמות גבוהות לBacillus spp וEnterococcus faecalisו Eosinophil Activation Protein. מודעת שאתה לא הפה של רופאים אחרים. הלכתי לזיהומולוגים והם מתעלמים לחלוטין מהתוצאות בטענה שהGI MAP TEST לא מוכח מחקרית! יש לי כאבי בטן מוות שנתיים. איך אפשר להתעלם מדבר כזה?! אתה מכיר מישהוא שכן ייתן טיפול ולא יתעלם ??? תודה

שלום הדר, ל כ ו ל נ ו יש 'אנטרורוקוס פקליס' בצואה, וגם אני לא מתרשם מתוצאת ה- GI-MAP שצרפת, וממליץ לך לחפש סיבה אחרת לכאבי הבטן שמהם את סובלת מזה כשנתיים. הרבה בריאות אפי

28/12/2023 | 17:01 | מאת: הדר

המדדים גבוהים בבדיקה. הבדיקה לא אומרת שיש אותם ,אלא שהם גבוהים מהסטנדרט. זה לא אמור להדליק נורה אדומה?

שלום הדר, אינני מכיר את הסטנדרט הזה, ולכן אינני יכול להתייחס לטענה שהמדדים בבדיקה שלך הם גבוהים ממנו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות