קדחת הדאנגי- .........

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/12/2023 | 18:00 | מאת: קדחת הדאנגי

תודה על תגובתך לשאלה הקודמת. 1. מה החיסון המומלץ לבעלי מערכת חיסונית חלשה והאם ניתן לקבלו בארץ ( הבנתי שמדובר בחיסון עם חיידק חי כך שזה יכול להיות בעייתי ) 2. האם ניתן לקבל את החיסון בארץ? 3. האם שימוש במדבקות נגד יתושים על גבי הבגדים באופן רציף אמור למנוע את העקיצות ?

שלום, 1. המונח "מערכת חיסון חלשה" איננו מוגדר מספיק כדי לדעת האם שני החיסונים הקיימים והמאושרים לשימוש בארצות ה"מערביות" מתאימים לך. 2. לפי מיטב ידיעתי חיסונים אלו עדיין לא מאושרים לשימוש בארץ. 3. אינני מכיר תכשיר שמונע עקיצות יתושים ב- 100%. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות