שתן שתן מחלת מין עזרה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/12/2023 | 15:17 | מאת: Ba

היי שלום לך עשיתי בדיקת שתן לאחר שהרגשתי צריבה בשופכה ופיפי ללא הפסקה בבדיקה כתוב Myc.genital urin pcr תוצאה : detect moderate לאחר מכן הביאו לי דוקסילין ל-7 ימים התרופה לא עזרה ועכשיו מקבל ל-3 ימים אזניל איך אני פותר את הבעיה יש לי אין סוף ללכת לשירותים לפיפי אני סובל מאוד והאם אפשר לקחת עם זה פרוביוטיקה תודה רבה לך

שלום Ba, נראה לי הגיוני לדחות את לקיחת ה'פרוביוטיקה' עד לסיום ה'אזניל'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות