היי, מה שלומכם ? קוראים לי מיילי ואני דוגמנית, שחקנית, זמרת ומשפיענית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/12/2023 | 13:27 | מאת: קדחת הדאנגי

יש לי שאלה ואשמח לעזרתך אני מתכננת לעבור לגור בבנגקוק עם הבת שלי גרנו גם בסין ובטיוואן בעבר. העניין הוא שהמערכת החיסונית שלי חלשה מאוד, אם בכלל, בעקבות מחלה נדירה ואני מאוד חוששת מקדחת הדנגה. כאמור, לא היתה לי כל בעיה להתגורר בסין, אבל שם אין כלכך את היתוש הזה. הייתי גם פעמים רבות בבנגקוק ובאיים וכנראה שלא נעקצתי ( או שנעקצתי מבלי תופעות כי זו היתה הפעם הראשונה ) רק לאחר סיפור של קרובת משפחה שגרה באיים והגיעה לדנגה דימומית ( והחלימה למזלנו ) התחלתי בכלל לחשוב על זה יש מצב שנדבקתי כבר פעם אחת ואם אני אדבק שוב אז במצב הרפואי שלי אני לא בטוח אשרוד את זה לכן השאלה שלי היא האם מגורים בבנגקוק, שבה אקפיד על ריסוס או מדבקות, בזריחה אני בכלל לא יוצאת מהבית בשעות הללו אז נשארנו רק עם השקיעה, מה יהיה הסיכוי להיעקץ ? האם לבטל מעבר לבנגקוק, שהוא מאוד הכרחי לנו כלכלית כרגע, בשל החשש הזה?

שלום, אם את חוששת מתחלואה ב'דנגי' את יכולה להתחסן כנגד נגיף זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות