דלת הפריזר הייתה פתוחה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/12/2023 | 15:04 | מאת: דנה

שלום, בהריון שבוע 32. לא שמתי לב אבל השארתי את הדלת חצי פתוחה בפריזר ועקב כך הטמפרטורה עלתה למינוס עשר (הייתה מינוס עשרים). במקפיא יש דגים, בשר, גלידה מחלב, מוצרי טבעול כמו שניצלים. לגבי הבשר והדגים אני מוותרת אבל מה לגבי שניצל תירס של טבעול? אפשר לאכול או לוותר? מרכיבים: תירס 53 אחוז, מים, תירס מיובש, שמן קנולה? תפוא מיובש, קמח תירס, סיבים תזונתיים (תאית)., מלח, מייצבים ( מתיל תאית, גואר גאם), עמילן תירס, תמצית שמרים, חומרי טעם וריח. עלול להכיל ביצה, סויה, שומשום, סלרי וחרדל. תנאי אחסון גם לאחר הפתיחה במינוס 18 מעלות

שלום דנה, לא סביר המזון שתואר בשאלתך ושהיה בטמפרטורה של מינוס עשר מעלות צלסיוס התקלקל רק בגלל פתיחת הדלת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות