חשש מכלבת -האם מוצדק שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/12/2023 | 17:01 | מאת: הדס

בהמשך לשאלתי הקודמת מהיום קיבלתי שני בוסטרים לפני כ6 חודשים עקב נשיכה של כלב האם זה עדיין נותן לי הגנה כנגד המקרה המתואר. בלשכת הבריאות אמרו שאין צורך בבוסטרים נוספים. מה דעתך? תודה

שלום הדס, אין בידי מספיק נתונים כדי לסתור את דברי נציג לשכת הבריאות שעמו דיברת. הרבה בריאות אפי

17/12/2023 | 15:05 | מאת: הדס

שלום ד"ר הלפרין לא ירדתי לסוף דעתך, אם לדבריך אין לך נתונים לסתור את את דברי נציג לשכת הבריאות זאת אומרת שניתן לסמוך על חוות דעתו?

אני הייתי סומך

מנהל פורום מחלות זיהומיות