זהירות לאדם מוחלש חיסונית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/12/2023 | 12:47 | מאת: דני

שלום אני בן 55. במצב בריאותי לא טוב 45 קילו ומוחלש חיסונית. יש אבל ניצנים של אופטימיות באחרונה. לפני שנה היה לי אומיקרון וזה גרם לי לכמה ימי אשפוז ופגיעה בווריד וירידת משקל לכן מאוד נזהר לא לחלות שוב. אשתי חלתה לפני שבוע קצת חום 38 ושיעול. בדיקה ביתית חיובי לקורונה. אנחנו כבר שבוע כל אחד עם מסיכה וחדרים נפרדים אפילו לא יושבים ביחד בחדר במהלך היום. אלא סגורים בחדרים זה לא קל. מתי אפשר לחזור להיות באותו חדר עם מסיכות ומתי אפשר להוריד מסיכות באותו חדר ( אפילו בלי להתנשק ) ובלי סיכון שאדבק בקורונה? תודה רבה

שלום דני, כששתי בדיקות 'קורונה', שתעשנה בשני ימים עוקבים, תהיינה שליליות. הרבה בריאות אפי

15/12/2023 | 19:43 | מאת: דני

תודה מעודד רוצה לוודא שהבנתי נכון שתי בדיקות קורונה ביתיות שליליות אחרי שבוע מאז שהתחילו התסמינים זה אומר שכבר אפשר להיות בלי מסיכות אחד קרוב לשני? למרות שאני מוחלש חיסונית?

שלום דני, כן (בהנחה שהבדיקות נעשו כהלכה, כמובן). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות