קופסה במכולת של ממתקים מקרטון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/11/2023 | 22:12 | מאת: קרן

שלום הייתי במכולת וחיפשתי משהו באיזור של הממתקים. על המדפים מונחות קופסאות שבהן מגיעים הממתקים, מקרטון כזה שפותחים ומניחים על המדף. יש לי יובש בגב כפות הידיים בגלל מזג האוויר. כשנגעתי באחת הקופסאות הרגשתי שהאצבע שלי נוגעת בקצה של הקרטון והסתכלתי וראיתי חתך קטן, אבל אני חושבת שהחתך הזה היה שם מיובש ולכן הרגשתי כי המקום רגיש ובמקרה נגעתי בקצה של הקרטון. העברתי גם את האצבע ולא הרגשתי שם משהו חד מלבד הקופסת קרטון, האם זה מסוכן מבחינת הפטיטיס b/c או איידס אם החתך נגע בקרטון או נגרם מהקרטון? שוב זה נשמע לי מוזר כי לא נגעתי באגרסיביות והקרטון הרי לא חד, אבל לא שמתי לב איפה בדיוק היה לי חתך קודם, יש לציין שיש לי יותר מחתך אחד ביד הזו כתוצאה מיובש. יש לציין גם שאני מחוסנת להפטיטיס b. תודה רבה מראש על המענה.

שלום קרן, הדבקה ב'איידס' או ב'הפטיטיס B/C' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות