סרנדה ואמטריויר- שילוב ביניהם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/11/2023 | 22:09 | מאת: יונתן

שלום רב פסיכיאטר רשם לי רבע כדור סרנדה לטיפול בדכדוך. אבל שכחתי לשאול אותו אם אפשר ליטול עם זה פרפ אמטריויר . היום ראיתי בעלון של סרנדה שאסור לקחת עם זה תרופה לטיפול באיידס כי זה מגביר תופעות לוואי של הפרפ והקטע אצלי שגם ככה פעם שעברה לא הצלחתי להמשיך לקחת פרפ אחרי 10 ימים כי בחילות ותחושה שיש לי משהו בגרון פשוט סרבו לעבור. כרגע אני לא על פרפ אבל רוצה לנסות שוב להתחיל כי פשוט אי אפשר בלי אני נירא חרדתי בקטע של הקונדום ( כל הזמן בודק אם נקרע) ואני נמנע מסקס בין היתר בגלל זה. אבל דווקא עכשיו שאני רוצה לנסות שוב פרפ אז אסור סרנדה? מה עושים ? שאלה נוספת מתי לעזאזל חולפות תופעות של פרם? פעם שעברה זה פשוט לא חלף אפילו בחלוף 10 ימים. הרגשתי רע.פשוט הפסקתי אחרי 10 ימים. תודב

שלום יונתן, 1. אינני מכיר אינטראקציה משמעותית בין serenata לבין Emtrivir . 2. אני חושש שאין ביכולתי לחזות אילו תופעות לוואי תפתח עם לקיחת תרופה כלשהי ומתי הן תחלופנה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות